skip to Main Content


<< TAKAISIN TURUN KURSSEIHIN

Uutuus: Taivassukka-kurssi / Turku, Tuomiokirkko

Lähde mukaan unohtumattomalle Taivassukka-kurssille Suomen kansallispyhättöön Turun Tuomiokirkkoon. Kolmiosaisen kurssin aikana neulot kauniit, herkät ja laadukkaat pintaneulesukat joko läheisesi, itsesi tai tuntemattoman viimeiselle matkalle.

Kurssi järjestetään Pyhiinvaelluskeskuksessa, joka sijaitsee Tuomiokirkon sisällä. Kurssin jälkeen sinun on vielä mahdollista hiljentyä tunnelmallisessa Tuomiokirkossa, sillä kirkko on avoinna klo 18 asti.

 

Huom!

Voit osallistua kurssille vaikket kuuluisikaan seurakuntaan. Huomioithan myös, että kurssi ei ole sururyhmä vaan keskittyy neulomiseen sekä vapaaseen tarinointiin kuolinpukujen käytöstä ja historiasta.

Mikäli elämän rajallisuuden kysymykset nousevat esiin kurssin aikana, Tuomiokirkossa on pappi tavattavissa klo 15 – 17 välisenä aikana.

Kurssi on suunnattu neulomisen alkeet osaaville.

Neuleopettajana kurssilla toimii Turun taitokeskuksen kokenut neuleopettaja Sirpa Väisänen.

 

 

Kurssi ajankohta:

Ma 22.8. klo 14 – 17

Ma 29.8. klo 14 – 17

Ma 5.9. klo 14 – 17

 

Kurssin hinta 46€

Sisältää opetuksen, huippulaadukkaan kotimaisen Vuonueen villasukkalangan (100gr), jonka vahvikkeena toimii maatuva tencel-puukuitu sekä ammattitason koivuviiluiset neulepuikot.

Valittavanasi on neljästä eri väristä: hiekka, luonnonvalkoinen, keskiharmaa ja vaaleanharmaa. Kurssin opettaja ottaa sinuun yhteyttä hieman ennen kurssia ja varmistaa värivalintasi.

Kurssi toteutetaan yhteistyössä Turun ja Kaarinan seurakuntayhtymän sekä Pyhiinvaelluskeskuksen kanssa.

Ilmoittaudu tästä

Huom.

Taataksemme laadukkaan opetuksen, olemme tarkoin miettineet oikeat ryhmäkoot kursseillemme, joten huomioithan että kurssille ilmoittautuminen on sitovaa. Näiden ilmoittautumisten pohjalta opettaja myös hankkii tarvittavat laitteet ja materiaalit kursseille.

Back To Top