skip to Main Content


<< TAKAISIN TURUN KURSSEIHIN

Viikonlopun workshop: Tuftausta ja luovaa kirjontaa / Turku

No nyt on todellinen herkkukattaus erilaisia tekniikoita ja värejä! Viikonlopun aikana pääset iloittelemaan niin tuftauksen kuin luovan kirjonnan parissa. Kurssin aikana voit valmistaa joko uniikin kassin tai tyynyn.

Käytössäsi on suuri määrä herkullisen värisiä villalankoja, sommittele ja käytä värejä.

Lauantaina tuftataan uniikki tyyny- tai kassikangas. Sunnuntaina ommellaan työ valmiiksi, yhdistäen siihen kangastilkkuja ja kirjontaa.

Yhdistetään tilkut ompelukoneella ja koristellaan tilkut käsin kirjomalla. Viikonlopun aikana opit siis monia tekniikoita ja valmistat uniikin, juuri sinun näköisen tuotteen!

   

Opettajana kurssilla toimii Elina Helminen.

 

Laadukkaan opetuksen takaamiseksi workshoppiin otetaan vain viisi oppilasta, joten kannattaa varata paikka mahdollisimman nopsaan.

La 24.9. klo 11 – 15

Su 25.9. klo 11 – 15

Workshopin hinta: 120€

(sis. opetuksen, kaikki kankaat ja langat. Kurssin aikana käytössäsi on myös laadukas tuftaus-neula sekä 50 x 50 senttinen tuftauskehikko).

Ilmoittaudu tästä

Huom.

Taataksemme laadukkaan opetuksen, olemme tarkoin miettineet oikeat ryhmäkoot kursseillemme, joten huomioithan että kurssille ilmoittautuminen on sitovaa. Näiden ilmoittautumisten pohjalta opettaja myös hankkii tarvittavat laitteet ja materiaalit kursseille.

Voit perua kurssin veloituksetta viikkoa ennen kurssin alkua, muussa tapauksessa veloitamme kurssimaksun kokonaisuudessaan.

Back To Top