skip to Main Content

Salon taitokeskuksessa on avautunut ainutlaatuinen villaspektaakkeli kun huopataiteilija Elina Saaren uniikit päähineet, korut, takit ja taide-esineet rantautuivat Salon taitokeskukseen. Kansainvälistä uraa luova taiteilija esittäytyy Salossa nyt ensimmäistä kertaa.

Suomen kiinnostavimpiin huopataiteilijoihin kuuluva ja kansainvälistä uraa luovan orimattilalaisen  Elina Saaren uniikit teokset valloittavat nyt salolaisia.

Taiteilija on työryhmänsä kanssa parhaillaan käynnistämässä Euroopan kiertuettaan, jossa hänen huovuttamiseen keskittyviä masterclassejaan tullaan kokemaan Italiassa, Belgiassa ja Hollannissa.

– Se, että Elinan työt ja kurssit vetoavat eurooppalaisiin, ei millään tavalla yllätä. Olen seurannut Elinan uraa ja Felt Factionin taivalta vuosia ja pitänyt tavasta, jolla hän yhdistää supisuomalaisen hulluuden sekä estetiikan ja muotoilun. Suomessa voi olla monia huopataiteilijoita, mutta vain yksi Elina Saari. Tämä kokonaisuus on harvinainen mahdollisuus, joita ei Salossa turhan usein ole tarjolla, toteaa Taito Varsinais-Suomen toiminnanjohtaja Tiina Aalto.

 

Felt Faction Pop up

7.2.-13.3. Taitokeskus Salo, Rummunlyöjänkatu 2 (Sinisen talon lisäsiipi)

Ma – pe 10 – 17

 

Felt Faction on Elina Saaren ja hänen miehensä Aki Leppäsen perustama yritys – huopakaruselli –  joka myy kurssien, luentojen ja koulutusten lisäksi huovutukseen käytettäviä materiaaleja ja välineitä.

Yritys on toiminut 20 vuotta ja se järjestää joka kesä muun muassa kansainvälisiä huovutuskursseja Orimattilassa.

Haastattelupyynnöt:

Aki Leppänen / 040 7270 466

aki.leppanen@feltfaction.fi

www.feltfaction.fi

Kuvassa Elina Saari ja Aki Leppänen.

Kuva: Tomi Kallio

Lisätiedot:

Taitokeskus Salo / 040 849 9642 / salo@taitovarsinaissuomi.fi

Toiminnanjohtaja Tiina Aalto / 040 554 6188 / tiina.aalto@taitovarsinaissuomi.fi

 

Back To Top