skip to Main Content

Hyppää mukaan kiertotalouskässään!

Ympäristöön ja kuluttamiseen liittyvät kysymykset koskettavat myös käsityöalaa. Kuten historiasta olemme oppineet, niukkuus ja materiaalipula eivät suinkaan ole olleet este kauneuden luomiselle ja itse tekemiselle. Kautta historian on tehty käsitöitä niistä materiaaleista ja  niillä välineillä joita on ollut saatavilla. Oikeastaan vasta viimeiset vuosikymmenet ovat olleet aikoja, jolloin materiaaleja on ollut saatavilla helposti, edullisesti ja runsaasti. Kaikki ajat ennen sitä ovat olleet enemmän tai vähemmän niukkuuden sanelemia.

Tämän päivän niukkuus ei niinkään liity ihmisten köyhyyteen vaan maapallon niukkeneviin resursseihin. Tähän menikin olemme halunneet kiinnittää erityistä huomiota lisäämällä palveluihimme sisältöjä, joissa osa materiaaleista on kierrätettyjä. 

Tunnemme kaikki räsymaton, ikiaikaisen klassikon, joka ei koskaan ole mennyt – eikä mene – pois muodista. Räsymaton oheen olemme halunneet nostaa myös uusia kässäkursseja ja tekemispaketteja, joissa kiertotalous on keskeinen teema. 

Olemme ottaneet käyttöömme myös yllä olevan logon. Kun näet sen, tiedät, että olet tekemisissä palvelun tai tuotteen kanssa, jossa on huomioitu kiertotalous. Me emme tule pääsemään kokonaan pois käsitöistä, joissa käytetään neitseellistä materiaalia, mutta me lupaamme kehitellä jatkuvasti uusia ja raikkaita tapoja kierrättää ja kässätä.

Tässä alla linkit tällä hetkellä myynnissä oleviin kursseihimme ja tuotteisiin, joissa kiertotalous on huomioitu. (Muistathan myös, että kurssikalenterimme elää jatkuvasti?)

Sashiko&boro Love / Turku

Ma 17.10. klo 17 – 20 

Räsytyyny tai räsykori / Turku

Ti 25.10. – 15.11. (3 krt.) klo 17.30 – 19.45 

Sashiko&boro Love / Verkkokurssi

Ma 7.11. ja 14.11. klo 17.30 – 20.00

 

Rakkauden temari / Turku

Ti 22.11. klo 17.30 – 19.45 

Tekemispaketit verkkokaupassa:

Kimapuko, spiraalipunottu kori 

Sashiko & boro Love 

Näiden lisäksi klassisia räsymattoja pääsee kutomaan kaikissa taitokeskuksissamme. Ota rohkeasti yhteyttä ja varaa oma kudonta-aikasi:

Turun taitokeskus / 040 849 9642

Vanha Suurtori 3, Brinkkala

Salon taitokeskus / 040 849 9648

Rummunlyöjänkatu 2, Sinisen talon lisäsiipi

Raision taitokeskus / 040 849 9647

Hulvelankatu 35, Friisilän verstaat

Tervetuloa mukaan iloisen tekemisen äärelle!

Terkuin, Taito Varsinais-Suomen väki!

Back To Top