skip to Main Content
Vanha Suurtori, Turku, Brinkkala, Taito Varsinais-suomi, Taito, Turun Taitokeskus, Taito Shop Turku, Google, Ivana Helsinki, Pop Up

Suomen yksi tunnetuimmista kansainvälisistä muotibrändeistä, Ivana Helsinki saapuu kesäksi Turun Vanhalle Suurtorille Taito Shopin pop up -tilaan.

Esillä on kymmenittäin Paola Suhosen suunnittelemia mekkoja, jotka sopivat niin juhlaan kuin arkeen.

– On todella hienoa, että Ivana Helsinki lähestyi juuri meitä ja erityisesti Vanhan Suurtorin aluetta. Se kertoo, että jotakin on alueen kehittämisen puolesta tehty oikein, iloitsee Taito Varsinais-Suomen toiminnanjohtaja Tiina Aalto.

Pop up -tilassa on Ivana Helsingin lisäksi myynnissä muun muassa Turun Uuden muotoilun yhdistyksen Varför Paris vi har ju Åbo? -kannatustuotteita. 

– Kokonaisuus on varsin onnistunut ja tuo hienolla tavalla Brinkkalaan nyt myös muotoilullisen näkökulman. Odotamme innolla tulevia turisteja toteamaan, miten ainutlaatuinen paikka Brinkkala on myös muulloin kuin joulurauhan aikaan, Aalto jatkaa.

Taito Shopin ja Turun taitokeskuksen lisäksi alueella toimivat muun muassa Turkuseuran Föripuoti, käsityömyymälät Anne Lunden sekä Brinkkalan Outolintu ja akvarellitaidetta myyvä PikArt. Brinkkalassa toimivat myös taidenäyttelytilat Brinkkalan galleria ja studio sekä Turun Taidehalli.

Taito Shop Turku ja Ivana Helsinki pop up 17.6. – 31.8.

Avoinna ma – pe 10 – 17, la 11 – 16

Vanha Suurtori 3

20500 Turku

 

Lisätiedot:

Tiina Aalto / Taito Varsinais-Suomi / 040 554 6188  / Ivana Helsinki / 050 505 1626

Back To Top