skip to Main Content

Keskeneräinen on kaunista – vai onko?

Jo tutuksi tulleissa Salon Taitokeskuksen vaihtureissa on vuorossa keskeneräiset käsityöt

Lojuuko kaapeissasi keskeneräisiä tai melkein valmiita käsitöitä? Oletko innostunut jostain ohjeesta, hankkinut materiaalit ja aloittanut – ja lopettanut liian haasteellisen tai liian tylsän ohjeen edessä? Loppuiko motivaatio, inspiraatio tai aika taas kesken? Nyt saa luovuttaa!

Tuo kesken jääneet lanka- ja nauhatyöt, kirjonnat, ristipistot ja makrameet sekä virkkuut ja neulonnat perjantaina 25.11. klo 14-19 Salon Taitokeskukselle ja anna niille uusi mahdollisuus jonkun toisen käsissä. Tällä kertaa ei vaihdeta ompeluksia eli ompelukoneella tehtäviä töitä. Voit ottaa jonkun toisen tuoman viimeistelemättömän työn, tehdä sen loppuun ja nauttia siitä itse tai antaa vaikka joululahjaksi.

Kässävaihtureissa voit vihdoin luopua kässähaamuistasi eli niistä töistä, jotka eivät ikinä tule itsekseen valmiiksi ja joihin et vain löydä enää intoa. Joku toinen voi ihastua, innostua, tehdä työn valmiiksi ja ottaa sen (vihdoin) käyttöön. Voit myös inspiroitua keskustelusta ja ohjeiden vaihdosta jonkun toisen kanssa ja ehkä sittenkin saattaa oman työsi valmiiksi.Kässävaihtureissa vaihdetaan ilman maksua tuo tullessasi, vie mennessäsi -ajatuksella.

Tuo max viisi (5) keskeneräistä käsityötä mukanasi Salon Taitokeskukselle Sinisen talon lisäsiipeen (Rummunlyöjänkatu 2, Salo). Vastaanotamme käsitöitä jo etukäteen ti-to 22.-24.11. klo 10-17.

Kässävaihturit jatkaa vaate- ja takkivaihturien sarjaa. Kannustamme vaihtureilla kestävään kuluttamiseen ja kertakäyttökulttuurin vähentämiseen.

Vaihtureissa on tuttuun tapaan pienimuotoinen kahvio.

Tervetuloa!

Lisätietoja: Taitokeskus Salo, p. 040 8499 648/Hannele Ruponen tai salo@taitovarsinaissuomi.fi

Back To Top