skip to Main Content

Alkukesän kässätapaus on ehdottomasti helsinkiläisen Nuppu Print Companyn saapuminen Taito Varsinais-Suomen vieraaksi juhannusviikolla. Tule tutustumaan ihastuttaviin kuoseihin ja tekemään huikeita kangaslöytöjä.

– Olemme koko talven haaveilleet siitä, että pääsisimme kiertämään Suomea kangaskioskiautollamme ja nyt se viimein toteutuu, iloitsee Nupun paimiolaistaustainen yrittäjä Jenni Salminen.

Nuppu Print Company on voimakkaasti kasvava kotimaisten painokankaiden ja printtituotteiden valmistaja, jonka omaperäinen design valloittaa myös ulkomailla. Kangaskioskiautosta voi ostaa kangasta paikan päältä tai tehdä tilauksen ennakkoon ja noutaa sen matkan varrelta. Mukana kulkee myös pieni valikoima muita ihanuuksia, kuten paperituotteita ja uusia tarjottimia.

– Törmäsin Nuppuun nelisen vuotta sitten Habitare-messuilla. Jo pelkkä messuosaston visuaalinen ilme vakuutti siitä, että tästä yhtiöstä vielä kuullaan. Ja on kuultukin, tänä päivänä Nuppu työllistää viisi ihmistä, joka ei ole vähän kun ottaa huomioon toimialan sekä yrityksen tuoreuden. On todella hienoa saada Nuppu myös meidän vieraaksemme Saloon ja Turkuun, toteaa Taito Varsinais-Suomen toiminnanjohtaja Tiina Aalto.

Nuppu Print Companyn kesäkiertue pysähtyy Taito Varsinais-Suomen toimipisteissä seuraavasti:

Salon taitokeskus maanantaina 15.6. klo 18 – 19

Rummunlyöjänkatu 2 (Sininen talo)

Turun Taito Shop tiistaina 16.6. klo 15 – 19

Vanha Suurtori 3 (Brinkkalan sisäpiha)

Salon taitokeskus ja Turun Taito Shop palvelevat samaan aikaan asiakkaita. Nyt jos koskaan kannattaa tehdä kaikki kesän kässä- ja lahjahankinnat taatusti kotimaisilta toimijoilta!

Muut Nuppu Print Companyn kangaskioskiauton pysähdyspaikat löydät osoitteesta:

https://www.facebook.com/events/633633583901500/

Lisätiedot:

Jenni Salminen / Nuppu Print Company / 045 697 4480

www.nuppuprint.com

Tiina Aalto / Taito Varsinais-Suomi / 040 554 6681

www.taitovarsinaissuomi.fi

Back To Top