skip to Main Content

Koronavirus leviää ympäri maailmaa ja WHO on julistanut koronaviruksen pandemiaksi. Koronavirus aiheuttaa poikkeuksia myös taitoyhdistysten toimintaan.
Muutosten laajuus täsmentyy lähipäivinä ja ajankohtaista tietoa paikallisten yhdistysten kurssien ja tapahtumien tilanteesta saa yhdistysten kotisivuilta sekä Facebook-sivuilta. Taiteen perusopetuksen osalta Taito käsityö- ja muotoilukoulut noudattavat paikallisviranomaisten, Opetushallituksen sekä Opetusministeriön ohjeita oppilaitoksille ja tiedottavat kukin suoraan oppilaita ja heidän huoltajiaan.

Tällä hetkellä taitokeskuksissa vieraillessasi, huomioithan yleiset ohjeet, joiden avulla yhdessä voimme rajata viruksen leviämistä:

  •  Huolellinen käsipesu on tärkein keino virusta vastaan
  •  Yski ja aivasta kertakäyttöiseen nenäliinaan tai hihaan
  •  Vältä tarpeetonta käsikontaktia
  •  Suosi lähimaksua maksupäättellä
  •  Vältä koskettamasta silmiä, suuta tai nenää
  •  Jos sinulla on flunssan oireita, jääthän kotiin. Näin ohjeistamme myös henkilökuntaa

Monelle harrastusten mahdollinen yhtäkkinen katkeaminen aiheuttaa varmasti huolta. Työskentelemme lähipäivinä aktiivisesti myös sen puolesta, että voimme tarjota korvaavia käsityön iloa tuottavia palveluita esimerkiksi etäyhteydellä.. Käsityön hyvää tekevä vaikutus kannattaa nyt ottaa voimavaraksi, kun elinpiiri rajautuu normaalia pienemmälle alueelle ja yrittää iloita käsityön tarjoamasta ajankulusta vaikeassa tilanteessa.

Taitoliitto

 

TIEDOTAMME TAITO VARSINAIS-SUOMEN TILANTEESTA TARKEMMIN MAANANTAINA.

 

Back To Top