skip to Main Content
Nordic Craft Week, Taito Varsinais-Suomi, Parsi Ja Paikkaa, Vuoden Käsityötekniikka, Elina Helminen, Turun Taitokeskus, Visible Mending

Lauantai 28.8. klo 16-17 pärähtää käyntiin upea kansainvälinen online-työpaja, jossa on mukana myös meidän Elina Helminen!

Työpajassa Taito Varsinais-Suomen Elina Helminen ja Taito Pohjois-Pohjanmaan Johanna Lumila antavat vinkkejä ja ideoita siihen, miten paikata ja parsia rohkeasti ja näkyvästi.

Osallistujilla on mahdollisuus lähettää omia kuviaan parsinnoistaan ja paikkauksistaan, jotta niitä voidaan esitellä lähetyksen aikana. Korjausesimerkeistään voi lähettää kuvia osoitteisiin tarmo.thorstrom@taito.fi tai WhatsAppiin +358 40 750 2032.
Tapahtuman järjestäjä: Taitojärjestö, Suomi.

Nordic Craft Week

Online-työpaja: Visible Mending

klo 16–17 (Suomen aikaa)

Hyppää mukaan joko Facebookissa Nordic Craft Week-sivulla tai Youtubessa Onni elää käsityössä -kanavalla.

Online workshop of visible mending, organized by Finnish Craft Organisation Taito. Teachers: Elina Helminen and Johanna Lumila.

Participants can send photos of their own visible mending examples by email (tarmo.thorstrom@taito.fi) or by Whatsapp (+358407502032) to be taken into the online broadcast. You can send your own experiences in advance or during the broadcast.

All viewers can comment and ask questions during the workshop.

Back To Top