skip to Main Content

Valtaisan suosion saanut Tutustu sashiko- ja borokirjontaan -kurssi jalkautuu nyt myös Raisioon.

Torstaina 27.2. klo 17 – 20 järjestettävä kurssi pidetään Raision kirjastossa.

Elina Helmisen vetämällä intensiivikurssilla pääset sisään sashiko- ja borokirjonnan historiasta ja nykypäivästä sekä opit tietysti itse kirjontatekniikan.

– Meille yhdistyksenä on erityisen mieluisaa se, miten Raision kaupunki on hanakasti tarttunut alan trendeihin ja halunnut tarjota kuntalaisilleen tämän mahdollisuuden, sanoo Taito Varsinais-Suomen toiminnanjohtaja Tiina Aalto.

Kurssille osallistuminen on ilmaista, mutta sitova ennakkoilmoittautuminen on pakollinen joko sähköpostilla osoitteeseen kirjasto@raisio.fi tai puhelimella 044 7971 463 viimeistään pe 21.2. mennessä. Ilta käsittää luennon ja kurssin (sisältää tarvikkeet ja materiaalit). 

Ilmoittautuessasi ilmoita nimesi, puhelinnumerosi, sähköpostiosoitteesi ja kirjastokorttisi numero. Jos joudut peruuttamaan kurssin, tee se viimeistään kahta päivää aiemmin ti 25.2. mennessä, muutoin sinulta peritään peruutusmaksu 30 €.

Tapahtuma järjestetään yhteistyössä Taito Varsinais-Suomen, Raision taitokeskuksen ja Raision kaupunginkirjaston kanssa.

Back To Top