skip to Main Content

Tervetuloa Takkivaihtureille Saloon perjantaina 30.9. klo 14 – 19

Vaatevaihturit-tapahtuma saa nyt jatkoa, ja tällä kertaa kiertoon laitetaan takkeja! Nyt on siis aika siivota kaapit ja laittaa sinulle tarpeettomat tai pieneksi jääneet, pestyt ja ehjät syys- ja talvitakit ja huivit kiertoon! Tai ehkä haluat vaihtaa tyyliä ja tarvitset siihen pientä tuuppausta?

Pursuaako vaatekaappi ihan kelpoja naisten tai miesten takkeja, jotka eivät enää tunnu omilta tai ole sopivia? Takkivaihtureissa voit antaa oman takkisi eteenpäin ja tehdä löytöjä toisten aarteista. Takkivaihtareissa vaihdetaan ilman maksua tuo tullessasi, vie mennessäsi -ajatuksella.

Tuo max viisi (5) naisten tai miesten SYYS- tai TALVITAKKIA ja/tai max viisi (5) huivia mukanasi Salon Taitokeskukselle Siniselle talolle (Rummunlyöjänkatu 2, Salo). 

Vastaanotamme takkeja ja huiveja jo etukäteen ti-to 27.-29.9. klo 10-17.

Kannustamme vaihtureilla kestävään kuluttamiseen ja vaatteiden käyttöiän pidentämiseen. Toimitamme tilaisuuden päätyttyä jäljelle jääneet vaatteet kierrätykseen.

Tuothan vaihtureihin vain puhtaita ja hyväkuntoisia takkeja ja huiveja. Mieti vaihtovaatteita valitessasi, että ne ilahduttaisivat uutta käyttäjää vielä pitkään.

Ompelimo Oliinan Jenny Sainio on paikalla – hän auttaa sinua tuunaamaan takkisi heti sopivaksi (lyhennä hihat/helma jne.)

Seitsemän sortin pop up -kahvilassa on tarjolla pikkurahalla mahtava kattaus herkkuja.

Tervetuloa!

Lisätietoja: Taitokeskus Salo, p. 040 8499 648/Hannele tai salo@taitovarsinaissuomi.fi

Back To Top