skip to Main Content

Tervetuloa tutustumaan Vuoden 2022 käsityötekniikkaan, eli värjäykseen luonnonväreillä!

Koska emme vallitsevien olosuhteiden vuoksi voi nyt järjestää tapaamista kasvokkain, kutsumme sinut yhteiseen verkkotapaamiseen lauantaina 15.1. klo 11 alkaen.

Päivän aikana tutustutamme sinut syvemmin siihen, mitä kaikkea mahdollisuuksia luonnonvärit tarjoavat kotivärjäreille sekä kerromme erityisesti purkkivärjäyksestä, joka on helppo tapa lähteä syventymään luonnonvärien ihmeelliseen maailmaan.

Koulutus on maksuton, mutta voit tulla ostamaan keskiviikosta 12.1.22 alkaen oman purkkivärjäyskittisi taitokeskuksesta hintaan 32€. (Sisältää 100 gr laadukasta villalankaa, tarvittavan määrän alunaa sekä värjäykseen sopivan lasipurkin.) Kurssin aikana opettaja kertoo, miten pääset kätevästi mukaan luonnonvärjäyksen kiehtovaan maailmaan!

Taitokeskukset ovat avoinna ke – pe 10 – 17.

Koulutuksen vetää Elina Helminen, linkki päivään toimitetaan perjantaina 14.1. 

Koulutukseen ja keskusteluun osallistuvat myös Salon taitokeskuksen Hannele Ruponen sekä Raision taitokeskuksen Tuija Vuorinen – lähde siis kuulemaan myös heidän vinkkejään ; )

Tässä linkit ilmoittautumisiin:

Turku

Salo

Raisio

Pst! Samaan aikaan käsityölauantaina alkaa myös valtakunnallinen Värjätään yhdessä – kamppis, jossa väriaineet saadaan kotikeittiöstä, hyödynnämme erilaisia keittiön bioroskia, esimerkiksi hedelmien kuoria. Tämän tutustumisreitin luonnonväreillä värjäämisen maailmaan on suunnitellut Taitoliiton pyynnostä Anna-Karoliina Tetri, joka on kädentaitoalan kouluttaja ja asiantuntija.

Nettiin ensimmäinen ohje tulee maanantaina 17.1. taito.fi -sivulle sekä tähän Värjätään yhdessä -ryhmään. Jatko-osat ilmestyvät aina viikon välein ja helmikuun lopussa meillä on neljä valmista värjäystä.Lähde mukaan yhteiselle värjäyskokeilujen matkalle.

Tästäkin kamppanjasta kuulet lisään verkkotapaamisessamme!

Back To Top