skip to Main Content
Toivekurssisarja: 3 X Tekstiilit Uusiksi

Jo kaksi loppuunmyytyä Tutustu sashikoon ja boroon -kurssia todistavat, että vaatteiden uudistaminen ja paikkaaminen on pukeutumisen uusi musta.

Asiakkaiden toiveesta järjestämme nyt kolmiosaisen vaatteiden ja tekstiileiden uudistamiseen liittyvän kurssikokonaisuuden: Tutustu sashikoon ja boroon, Vaatteen uusi elämä sekä Tutustu spedetröjaan -kurssit.

Voit osallistua kaikille kursseille tai vain yhdelle kurssille kerrallaan.

Yhden illan kurssit perehdyttävät erilaisiin vaatteiden ja asujen uudistamiseen. Kursseilla jaetaan ideoita ja vinkkejä sekä keskustellaan kestävästä kehityksestä tekstiilin näkökulmasta.

Tutusti sashikoon ja boroon sekä Tutustu Spedetröjaan -kurssien alussa on luento aiheen tiimoilta. Vaatteen uusi elämä -kurssilla käydään läpi erilaisia tekniikoita sekä tarinoita, jotka liittyvät vaatteisiin ja tekstiiliin ylipäänsä. Vaatteen uusi elämä -kurssihintaan sisältyy samanniminen kirja.

Vaatteen uusi elämä -kurssin vetää Tiina Aalto, Tutustu spedetröjaan Kristiina Juvas ja Tutustu sashikoon ja boroon Elina Helminen.

Ke 23.10. Vaatteen uusi elämä

http://www.taitovarsinaissuomi.fi/kurssit-turku/uutuus-vaatteen-uusi-elama/

HUOM! Vaatteen uusi elämä -kurssi menee myös Salossa Ke 30.10.

http://www.taitovarsinaissuomi.fi/kurssit-salo/uutuus-vaatteen-uusi-elama-ke-30-10-klo-17-00-19-15/

To 7.11. Tutustu spedetröjaan

https://www.taitovarsinaissuomi.fi/kurssit-turku/uutta-tutustu-spedetrojaan-to-7-11-klo-17-20/

Pe 8.11. Tutustu sashikoon ja boroon

https://www.taitovarsinaissuomi.fi/kurssit-turku/toivekurssi-tutustu-sashikoon-ja-boroon-pe-8-11-klo-16-00-20-00-kolmas-kurssi/

 

Tutustu sashikoon ja boroon -kurssit la 28.9. ja ti 29.10. ovat loppuunmyytyjä.

 

Kurssien jälkeen järjestetään vielä kaksi pajapäivää, jossa kursseille osallistuneet voivat tulla esittelemään tuotoksiaan sekä kertomaan kokemuksistaan.

Pajat järjestetään Turun taitokeskuksessa to 21.11 ja ti 26.11. Klo 17 – 19. Pajan hinta 5 €

Back To Top