skip to Main Content


<< TAKAISIN RAISION KURSSEIHIN

Luontokurssi: Hullaannu osmankäämistä / Raisio

Lähde mukaan hauskalle “luontoretkelle” ja opi työstämään osmankäämiä! Illan aikana pääset opettelemaan osmankäämin palmikointia ja punomista. Voit valmistaa myös kauniin ja kestävän osmankäämikranssin.

Osmankäämi on yleinen ja huomiota herättävä rantojen kasvi, joka on levinnyt laajalle ja leviää voimakkaasti yhä edelleen. Kasvia on perinteisesti myös hyödynnetty laajasti. Sitä on käytetty muun muassa ravintona ja eristeenä. Osmankäämi on myös loistava materiaali erilaisten käsitöiden tekoon.

Alkuun kasvin ollessa tuore, se on vihreä, mutta vaalenee ajan kuluessa kauniisti.

Kurssipäivä Ke 17.8.  klo 17 – 20.15

Kurssin hinta 38 € (sis. opetuksen ja välineet)

Voit tuoda mukanasi oman nipun osmankäämejä (nipun ympärysmitta noin 70 cm) tai ostaa oman nipun taitokeskuksesta 15 euron hintaan.

 

Opettajana kurssilla toimii Raision taitokeskuksen Tuija Vuorinen.

Ilmoittaudu tästä

Huom.

Taataksemme laadukkaan opetuksen, olemme tarkoin miettineet oikeat ryhmäkoot kursseillemme, joten huomioithan että kurssille ilmoittautuminen on sitovaa. Näiden ilmoittautumisten pohjalta opettaja myös hankkii tarvittavat laitteet ja materiaalit kursseille.

Voit perua kurssin veloituksetta viikkoa ennen kurssin alkua, muussa tapauksessa veloitamme kurssimaksun kokonaisuudessaan.

Back To Top