skip to Main Content


<< TAKAISIN SALON KURSSEIHIN

Viikonlopun workshop: iso tuftattu tekstiili / Salo

Lähde mukaan intensiiviselle matkalla tuftauksen, eli punch needle -tekniikan kanssa. Viikonlopun aikana opit suunnittelemaan ja valmistamaan upean ja uniikin kankaan, tyynynpäällisen, maton tai vaikkapa seinävaatteen.

Valmiin työn koko on noin 40 x 40 senttiä.

Viikonlopun aikana opettaja Hannele Ruponen opastaa värien ja tuftaus-neulan käyttöön sekä antaa vinkkejä siitä, missä ja miten voit käyttää valmista teostasi. Käytössäsi on suuri määrä herkullisen värisiä lankoja, joiden avulla on helppo luoda juuri sinun makuusi sopiva taideteos.

Laadukkaan opetuksen takaamiseksi workshoppiin otetaan vain viisi oppilasta, joten kannattaa varata paikka mahdollisimman nopsaan.

La 12.11. klo 11 – 15

Su 13.11. klo 11 – 15

Workshopin hinta: 120€ (sis. opetuksen ja langat. Kurssin aikana käytössäsi on myös laadukas tuftaus-neula sekä 50 x 50 senttinen tuftauskehikko)

Ilmoittaudu tästä

Huom.

Taataksemme laadukkaan opetuksen, olemme tarkoin miettineet oikeat ryhmäkoot kursseillemme, joten huomioithan että kurssille ilmoittautuminen on sitovaa. Näiden ilmoittautumisten pohjalta opettaja myös hankkii tarvittavat laitteet ja materiaalit kursseille.

Voit perua kurssin veloituksetta viikkoa ennen kurssin alkua, muussa tapauksessa veloitamme kurssimaksun kokonaisuudessaan.

Back To Top