skip to Main Content


<< TAKAISIN TURUN KURSSEIHIN

Uutuuskurssi: Memory – muistot talteen

Uutuuskurssi Memory – muistot talteen on hyvinvointia ja rauhoittumista tukeva opintokokonaisuus, jossa omat muistot luovat pohjan käsillä tekemiselle. Opintokokonaisuudessa valmistamme haitarikirjan oman elämäntarinamme pohjalta.

Elämäntarina on matka minuksi. Memory – muistot talteen on hyvinvointia ja rauhoittumista tukeva opintokokonaisuus, jossa omat muistot luovat pohjan käsillä tekemiselle.

Kurssin aikana valmistamme haitarikirjan omien muistojemme pohjalta. Kirjan valmistuksessa käytämme erilaisia käsityötekniikoita: kirjontaa, kirjansidontaa, tekstausta, kuvansiirtoa ja erilaisia kankaanpainomenetelmiä. Samalla tutustumme erilaisten tehtävien kautta japanilaiseen tekemisen filosofiaan ja pohdimme, miten vähemmän on lopulta enemmän.

Opintokokonaisuus sisältää 6 kolmen tunnin opetuskertaa. Opettajana kurssilla toimii aina iloinen Elina Koistinen, joka on hurahtanut itsekin muistelun maailmaan.

Kurssikonaisuuden hinta 95€ (sis. opetuksen ja materiaalit)

memory, taito Varsinais-Suomi-suomi, taito, onni elää käsityössä, elina koistinen, taitokeskus turku, kuvansiirto, kirjonta, kässäkurssi, käsityökurssi, omaa aikaa, sukututkimus

Kokoontumisajat:

Ma 18.10. klo 17.30 – 19.45 

Ma 25.10.  klo 17.30 – 19.45

Ma 1.11. klo 17.30 – 19.45 

Ma 8.11. klo 17.30 – 19.45 

Ma 15.11. klo 17.30 – 19.45

Ma 22.11. klo 17.30 – 19.45 

 

Ilmoittaudu tästä

Huom.

Taataksemme laadukkaan opetuksen, olemme tarkoin miettineet oikeat ryhmäkoot kursseillemme, joten huomioithan että kurssille ilmoittautuminen on sitovaa. Näiden ilmoittautumisten pohjalta opettaja myös hankkii tarvittavat laitteet ja materiaalit kursseille.

Voit perua kurssin veloituksetta viikkoa ennen kurssin alkua, muussa tapauksessa veloitamme kurssimaksun kokonaisuudessaan.

Back To Top