skip to Main Content

Tervetuloa Taito Shop Turkuun!

Etsitkö lahjaa, jolla on merkitys ja sisältö? Kaipaatko tuotetta, jonka alkuperästä voit olla varma ja jonka tuotto jää kotimaahan?

Turun Taito Shop kuuluu valtakunnalliseen Taito Shop -ketjuun, joka on jo yli 20 vuotta tukenut suomalaista käsityöyrittäjyyttä. 

Turun Taito Shopin tuotevalikoima koostuu valtakunnallisista alan huipputuotteista sekä kiinnostavista varsinaissuomalaisten käsityöyrittäjien tuotteista.

 

Taito Shop Turku
Vanha Suurtori 3
040 849 9642

Avoinna:

Ma – pe 10 – 17

La suljettu (lukuunottamatta Vanhan Suurtorin tapahtumapäiviä)

Tervetuloa!

Yhteiskunnallinen yritys -tunnus Taito Myymälät Oy:lle

Untitled-1-edited

Suomalaisen työn liitto on myöntänyt Taito Myymälät Oy:lle Yhteiskunnallinen yritys -tunnuksen käyttöoikeuden. Taito Myymälät Oy edistää suomalaisen käsi- ja taideteollisuuden menestystä. Yritys koordinoi Taito Shop -myymälöiden ketjua, joissa myydään käsi- ja pienteollisesti valmistettuja suomalaisten käsityöyritysten ja käsityöläisten tuotteita. Yritys kehittää myymälöiden markkinointiyhteistyötä ja henkilöstön yhteistoimintaa. Yhtiön omistajat ovat Käsi- ja taideteollisuusliitto Taito ry:n jäsenyhteisöjä; käsi- ja taideteollisuusyhdistyksiä, yhdistysten omistamia yrityksiä ja muita jäsenyhteisöjä. Voitto käytetään yrityksen liikeidean mukaisesti oman toiminnan kehittämiseen. Jos osinkoa jaetaan, omistavat yhteisöt käyttävät voiton sääntöjensä mukaiseen käsityökulttuurin ja käsityöelinkeinon edistämiseen.

Untitled-2-edited

Back To Top